Uutiskirje 3/2018

Puheenjohtajan syystervehdys

Pitkä kuuma kesä alkaa olla kääntynyt syksyyn ja lomien jälkeen onkin lyhyt työrupeama ennen seuraavaa hiljaista kautta, kiirettä pitää!

Kesäkuussa oli yhdistyksemme vuosikokous ja agendalla lähinnä sääntömääräiset asiat. Hallitukseen valittiin uusiksi vahvistuksiksi Hanna Jaakkola ja Pekka Rouhiainen. Vanhasta halliuksesta valittiin uudelleen Pasi Hiedanpää, Tommi Järvenpää, Marja Mäkinen, Tapio Pesola, Erja Retzén ja Tua Stenius-Örnhjelm. Kokousta emännöi Altia, kiitokset vielä loistavasta vieraanvaraisuudesta!

Syksy lähti mukavasti käyntiin yhdistyksen perinteisillä rapujuhlilla Saaressa. Suuren suosion saavuttanut Fivan ajankohtaistilaisuus keräsi yli 60 jäsentä Bankin auditorioon ja saimmekin vilkasta keskustelua aikaan mm. tulosvaroituksen antamisen ajankohdasta, tiedoteluokista ja ennakkotietojen antamisesta. Tilaisuuden materiaali on saatavilla jäsensivuillamme.

Seuraavaksi tapahtumakalenterissa on kattava koulutuspaketti, IR Day 1.10. Vielä on paikkoja vapaana tähän ajankohtaiseen tilaisuuteen, suosittelen lämpimästi osallistumaan! Päivän aikana on myös loistava mahdollisuus tavata kollegoja ja vaihtaa kuulumisia! Mielenkiintoinen ohjelma on rakennettu ottaen huomioon jäsenistömme toiveita tärkeistä ja puhuttavista teemoista.

Seuraa yhdistyksemme ohjelmaa, tapahtumakalenteria verkkosivuillamme ja ilmoittaudu mukaan! Otamme mielellämme kaikki tapahtuma- ja aihe-ehdotukset vastaan voidaksemme järjestää juuri jäsenistöllemme tarpeellista ja kiinnostavaa ohjelmaa.

Oikein hyvää ja värikästä syksyä kaikille ja nähdään IR Dayssä ja muissa yhdistyksen tapahtumissa!

Marja Mäkinen
Hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.