IR-yhdistys toteuttaa Palkitsemis- ja uratutkimuksen – osallistu kyselyyn, voita lahjakortti!

Palkitsemis- ja uratutkimus 2022

Suomen IR-yhdistys toteuttaa joulukuun aikana Palkitsemis- & uratutkimuksen. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa IR-ammattilaisten työnkuvan, palkan ja ammattiosaamisen kehitystä. Kaikkien tutkimukseen vastanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta Perfect Finnish -verkkokaupan lahjakortteja.

Kyselyn toteuttaa tutkimusyhtiö IRO Research aikavälillä 7.-21.12.2022 ja sen kohderyhmänä ovat IR-yhdistyksen jäsenet. Tutkimus toteutetaan internetkyselynä, johon kutsut tulevat sähköpostitse IRO Researchilta. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti eikä yksittäisistä vastaajista jää tietoja niin kyselyn toteuttajalle kuin sen tilaajallekaan.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja Perfect Finnish -verkkokauppaan (1 kpl lahjakortteja arvoltaan 100 €, 2 kpl lahjakortteja arvoltaan 45 €).

Vastaamalla vaikutat

Edellinen kysely toteutettiin vuonna 2019, jolloin vastausprosentti oli 46. Tänä vuonna tavoitteemme on, että vähintään 70 prosenttia yhdistyksen jäsenistä vastaisi kyselyyn. Kattava vastausprosentti edesauttaa tarkan kuvan muodostumista alastamme, ammattilaisten asemasta ja palkkauksen kehityksestä.

Tutkimuksen valmistuttua yhdistys tulee järjestämään jäsentilaisuuden keväällä 2023, jossa käydään läpi keskeisiä tutkimustuloksia. Kaikki jäsenet saavat omaan käyttöönsä myös raportin tutkimustuloksista. 

Jäsenet voivat hyödyntää tutkimustuloksia esimerkiksi oman työnkuvan ja osaamisen kehittämisen yhteydessä kuin myös palkkaneuvotteluissa.

Toivottavasti löydät aikaa kyselyyn vastaamiseen.

Pekka Rouhiainen, puheenjohtaja 

p. 040 739 5897
e.  pekka.rouhiainen@valmet.com

Kutsut palkitsemis- ja uratutkimukseen osallistumiseen jäsenistölle tulevat suoraan tutkimuskumppani IRO Researchiltä joulukuun aikana. Tarkistathan roskapostikansiosi aika ajoin sen varalta, että posti päätyy väärään kansioon. 

 

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.