Katso usein esitetyt kysymykset ura- ja palkitsemiskyselystä

Suomen IR-yhdistyksen Ura- ja palkitsemiskysely

Suomen IR-yhdistys toteuttaa joulukuun aikana ura- & palkitsemistutkimuksen. Suuri kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille! Jokainen vastaus on tärkeä! 

  • Kyselyn vastausprosentti on tällä hetkellä 36 (vuoden 2019 vastausprosentti 46 %).
  • Kyselyn vastausaika on 21.12.2022 asti.

Kysely on herättänyt paljon mielenkiintoa ja kysymyksiä. Tästä viestistä löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Miksi tutkimus toteutetaan?

Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa IR-ammattilaisten työnkuvan, palkan ja ammattiosaamisen kehitystä. Edellinen tutkimus toteutettiin vuonna 2019. 

Suomen IR-yhdistys on ainoa taho Suomessa, joka säännönmukaisesti seuraa alamme ja sen osaajien aseman kehitystä.

Onko vastaaminen luottamuksellisesta ja anonyymia?

Kyllä. Kaikki vastaukset kerätään ja käsitellään täysin anonyymisti ja luottamuksellisesti. Vastauksista tai raporteista ei selviä tietoja yksittäisestä vastaajista tai hänen edustamastaan organisaatiosta. Kyselyn toteuttaa tutkimuksiin erikoistuneen IRO Research. Kyselyn lomakkeisto, kutsut kyselyyn ja niiden analysointi tapahtuu IROn järjestelmissä. Yksittäisistä vastaajista ei jää tietoja niin kyselyn toteuttajalle kuin sen tilaajallekaan. 

Miten pääsen vastaamaan?

Tutkimus toteutetaan internetkyselynä, johon kutsut tulevat sähköpostitse IRO Researchilta. Linkin kyselyyn löydät sähköpostistasi tutkimuskumppani IRO Researchin lähettämänä. Mikäli viestiä ei löydy, niin tarkista roskapostikansiosi. Mikäli sieltäkään ei tärppää, niin ole yhteydessä yhdistyksen toimistoon firs@firs.fi / 0447461454.

Kyselyn vastausaika on ensi keskiviikkoon asti (21.12.).

Mitä hyötyä vastaamisesta on minulle?

Kaikki yhdistyksen jäsenet tulevat saamaan raportin tutkimuksen tuloksista. Voit hyödyntää tutkimustuloksia esimerkiksi oman työnkuvasi tai osaamisesi kehittämisen yhteydessä kuin myös palkkaneuvotteluissa. 

Tutkimuksen valmistuttua yhdistys tulee järjestämään jäsentilaisuuden keväällä 2023, jossa käydään läpi keskeisiä tutkimustuloksia.

Voinko voittaa palkinnon?

Kyllä voit. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja Perfect Finnish -verkkokauppaan (1 kpl lahjakortteja arvoltaan 100 €, 2 kpl lahjakortteja arvoltaan 45 €).

Lisätietoja:

Pekka Rouhiainen, puheenjohtaja 
p. 040 739 5897
e.  pekka.rouhiainen@valmet.com

Sylva Vahtera, Asiakkuuspäällikkö
p. 0400 964 439
e. sylva.vahtera@iro.fi

 

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.