Uutiskirje 1/2017

Puheenjohtajan tervehdys

Vauhdilla vuoteen 2017

Hyvää alkanutta vuotta kaikille IR-yhdistyksen jäsenille! Hanna-Maria siirtyi viime vuoden lopussa uusiin hallitushaasteisiin, ja sain kunnian jatkaa hänen ansiokasta työtään yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana. Tehtävä on minulle varsin mieluisa, sillä ympärilläni on osaava ja ammattitaitoinen hallitusporukka, jonka kanssa olen saanut työskennellä jo lähes kaksi vuotta.

Lisääntynyt regulaatio vei IR-ammattilaisten aikaa ja energiaa paljon viime vuonna, eikä tuleva vuosi tuo tähän juurikaan helpotusta. Yksi lähestyvistä isoista teemoista on MiFID II -sääntelyn voimaantulo ja sen vaikutukset mm. yhtiöiden analyytikkoseurantaan. Yhdistyksen koulutustiimi suunnitteleekin tälle aiheelle omaa tapahtumaansa. Paljon muutakin hyödyllistä, mielenkiintoista ja ajankohtaista koulutusta on vuodelle suunnitteilla.
 
Tuloskausi on jo pitkällä, ja suurin osa vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteista on julkaistu. Muhkeat osingot sekä etenkin pienten ja vastalistattujen yhtiöiden kurssinousut ovat ilahduttaneet monia sijoittajia vuoden alussa. Samanaikaisesti markkinoiden epävarmuutta lietsoo Yhdysvaltain uuden presidentin toimet sekä Brexit-neuvottelujen vaikutukset Euroopan talouteen. Tylsäksi markkinatilannetta ei siis ainakaan voi luonnehtia. Toivotan kaikille jäsenille tsemppiä ensimmäisen neljänneksen kiireisiin ja menestystä vuoteen 2017!
 
Katri Sundström
Hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.