Uutiskirje 1/2018

Puheenjohtajan tervehdys 1/2018

Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme tilinpäätöskiireiden keskelle! Vuosi 2018 on käynnistynyt vahvasti, ja osakemarkkinoilla kurssit ovat jatkaneet noususuunnassa. Markkinakonsensus odottaa maailmantalouden kehittyvän positiivisesti myös vuonna 2018. Osakkeiden osalta odotukset ovat monin paikoin samansuuntaiset, joskin epävarmuuttakin on ja etenkin kurssiheilahtelujen odotetaan lisääntyvän.

Muutokset sääntelyssä olivat viime vuoden kuuma puheenaihe, ja mm. uudet raportointivelvoitteet ovat tuottaneet uutta työtä IR-ammattilaisille näin vuoden vaihteessa. Kovasti on pohdittu ei-taloudellisen tiedon raportointia ja sen esittämistapaa. Tällaisissa tilanteissa on tärkeää, että verkostot toimivat, ja neuvoja voi kysyä muilta IR-kollegoilta.

Myös IR-yhdistyksen toiminnan keskiössä on edistää tiedonkulkua ja parhaita toimintamalleja listayhtiöiden välillä. Tätä toimintaa tukemaan yhdistyksessä käynnistyy tänä vuonna mentorointiohjelma, joka on saavuttanut valtaisan suosion jäsentemme keskuudessa. Yhteensä 18 paria aloittaa ohjelmassa, jonka puuhamiestä Tapio Pesolaa haluan kiittää erinomaisesta työstä. Mentoroinnissa keskeistä on yhdessä oppiminen. Toivotan jokaiselle parille onnea ja menestystä ohjelman parissa.

Menestyksekästä ja antoisaa vuotta 2018 myös kaikille IR-yhdistyksen jäsenille ja muille sidosryhmille!

Katri Sundström
IR-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.