Uutiskirje 1/2022

Uutiskirje 1/2022

Lähes koko maailma seuraa jännittyneenä Ukrainan tilanteen kehittymistä. Inhimillinen hätä maassa on suurta. Suomen IR-yhdistys toivoo tilanteen pikaista ratkaisua sekä apua hädän keskelle oleville.

Keskittyminen normaaliin arkeen tai työhön voi tuntua juuri nyt haastavalta. Omasta ja lähimmäisen jaksamisesta ja mielialasta kannattaa kuitenkin meidän jokaisen pitää huolta. Keskustelu kollegan tai ystävän kanssa tai esimerkiksi osallistuminen ammatilliseen tapahtumaan voi voimauttaa ja antaa sitä kautta energiaa auttaa lähimmäisiä lähellä ja kaukaa.

Meillä sijoittajaviestinnän ammattilaisilla vuosikellon ensimmäinen hektinen vaihe on nyt takanapäin ja katse alkaa tuloskauden jälkeen tarkentua seuraaviin aktiviteetteihin. Koronan jälkimainingeissa IR:n kentällä on vielä avoinna monia kysymyksiä: Miten ja minkälaisina rodariaktiviteetit palaavat etätauon jälkeen? Minkälainen käytäntö muotoutuu tänä vuonna AGM-tilaisuuksille? Entä miten EU-taksonomia-projektit yhtiöissä ovat sujuneet?

Kussakin yhtiössä haetaan vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Onneksi vastauksia ei tarvitse aina keksiä yksin irrallaan muista. Ajatuksia kannattaa vaihtaa ja benchmarkkia ottaa kollegoilta. Siksi järjestämme ensi viikolla verkostoitumislounaan, jossa voit vaihtaa ajatuksia samaan kokoluokkaan kuuluvien yritysten IR-ammattilaisten kesken.

Nähdään lounaan merkeissä!

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.