Uutiskirje 2/2017

Kesää kohti

Ensimmäinen vuosipuolisko alkaa olla pian maalissa, ja usealle meistä kesäloma onkin jo ihan nurkan takana. Pitkät, yhtämittaiset kesälomat ovat kuitenkin harvinaista herkkua IR:lle, sillä puolivuotiskatsauksen tuomat kiireet syövät ison osan suosituimmasta lomakuukaudesta, heinäkuusta.

5.6.2017 pidettiin IR-yhdistyksen vuosikokous, jossa hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä. Uutta osaamista ja energiaa hallitustyöskentelyyn tuovat Tapio Pesola (F-Secure), Pasi Hiedanpää (Ahlström-Munksjö) sekä Erja Retzén (Nasdaq Helsinki). Kiitän samalla hallituspaikkansa jättäneitä, Olli Turusta ja Riikka Toivosta heidän antamastaan arvokkaasta panoksesta IR-yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.

Yhdistyksen edellinen toimintakausi jatkui aktiivisena. Järjestimme kaikkiaan 10 jäsentilaisuutta, ja tilaisuuksiin osallistumisia oli yhteensä 350. Mieleenpainuvin tapahtuma toimintakaudella oli varmasti IR-yhdistyksen 25-vuotisjuhla Kulosaaren Kasinolla. Yhdistyksessä oli toimintakauden päättyessä kaikkiaan 228 jäsentä.

Merkittävin muutos yhdistyksen tulevaan toimintaan on aiemmin, joka neljäs vuosi järjestetyn pohjoismaisen IR-konferessin eli NIRC-tapahtuman korvaaminen vuosittain järjestettävällä IR Day -tapahtumalla. Olemme keskustelleet aiheesta myös muiden Pohjoismaisten IR-yhdistysten hallitusten kanssa, ja todenneet yhdessä, että pohjoismaista yhteistyötä pyritään jatkamaan paremmin kohdennetuin keinoin ja tapahtumin.

Muista tulevista tapahtumista kuulemme lisää heti alkusyksystä. Nyt toivotan kaikille jäsenillemme oikein hyvää kesää!

Katri Sundström
puheenjohtaja
Suomen IR-yhdistys ry

PS. Ettei jäisi huomiotta, on uutiskirjeen lopussa Taneli Hassisen erinomainen vieraskynäkirjoitus sääntelyn voimasta ja sen seurauksista. Kannattaa lukea!

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.