Uutiskirje 3 / 2023

Puheenjohtajan tervehdys

Suomen IR-yhdistyksessä on pitkälti yli 200 jäsentä. Suuri osa alalla työskentelevistä ihmisistä siis kuuluu yhdistykseemme, ja iloksemme jäsenmäärä on myös tasaisessa pienessä kasvussa. Toivotankin kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi mukaan yhdistykseen! 

Kysyimme hiljattain suoritetussa kyselyssämme, mitkä ovat keskeiset syyt kuulua Suomen IR-yhdistykseen. Vastaajista (n=106) kolme neljäsosaa nimesi suurimpien syiden joukkoon koulutukset sekä tapahtumat, jotka tarjoavat mahdollisuuden päivittää ammattitaitoa ja saada vinkkejä uralle. Lähes yhtä moni arvosti jäsenyyden mukanaan tuomia verkostoitumismahdollisuuksia, joita muun muassa edellä mainitut tapahtumat mutta myös vaikkapa mentorointiohjelmamme tarjoavat. 

Kuten kyselystä ilmenee, niin osallistuminen jäsentilaisuuksiin on varmasti sen vaatiman aikainvestoinnin arvoista. Tänäkin vuonna yhdistyksen tapahtumakalenteri on monipuolinen. Järjestämme esimerkiksi verkostoitumiskärjellä räätälöityjä tilaisuuksia, erilaisia ajankohtaisia teemoja käsitteleviä tilaisuuksia, koulutuksia ja IR Dayn, joka on vuoden suurin tapahtuma. Live-tapahtumien rinnalla pyrimme tarjoamaan myös virtuaalisia tilaisuuksia sekä tapahtumatallenteita jälkikäteen katsottaviksi. 

Otamme mielellään myös vastaan ideoita ja vinkkejä aiheista, joista haluatte kuulla lisää. Niitä voi lähettää suoraan allekirjoittaneelle tai yhdistyksen koordinaattorille (firs@firs.fi). 

Nähdään tapahtumissa! 

Pekka Rouhiainen
puheenjohtaja
pekka.rouhiainen@valmet.com

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.