Uutiskirje 3/2016

Aurinkoista kesää

Hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä vuosikokouksessa. Tero Huovinen ja Juho Erkheikki jäivät pois hallituksesta, ja heidän tilalleen valittiin Tommi Järvenpää Outokummulta ja Taneli Hassinen Taaleritehtaalta.

Hallitukseen valittujen henkilöiden osalta korostui monipuolinen IR-kokemus useammasta yhtiöstä ja myös tarve saada hallitukseen edustusta juuri listautuneelta yhtiöltä. Haluan kiittää pois jääneitä jäseniä hallitustyöskentelystä vuosien varrella ja toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan hallitukseen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa keskusteltiin mahdollisuudesta hyödyntää laajemmin jäsenkunnan osaamista ja ideoita. Päätettiin, että etsimme vapaaehtoisia mukaan tekemään 2017 toteutettavaa Pohjoismaista IR-konferenssia (NIRC) sekä ensi kevään koulutuspäivää. Työryhmään osallistuminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden vaikuttaa ja verkostoitua muiden IR-ammattilaisten kanssa, ja on toki myös yksi rivi ansioluettelossa. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua minulle tai yhdistyksen koordinaattorille, Mervi Pohjoisaholle. Kaikki palaute ja toiveet ovat muutenkin tervetulleita, koska yhdistyksen tehtävä on olla jäseniään varten.

Rentouttavaa ja lämmintä kesää, ja toivottavasti nähdään heinäkuun kesädrinkeillä!

Terveisin,

Hanna-Maria

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.