Uutiskirje 3/2021

Puheenjohtajan kesätervehdys

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 10.6. Asialistalla olivat sääntömääräiset asiat, ja kokouksen jälkeen hallitus järjestäytyi ja valitsi keskuudessaan tiimit, puheenjohtajat ja rahastonhoitajan. Sain itse kunnian jatkaa hallituksen puheenjohtajana toisen kauden.

Haluaisin kiittää hallituksesta pois jääneitä Erja Retzeniä ja Pasi Hiedanpäätä ansiokkaasta työstä hallituksessa. Erja ja Pasi ovat olleet erittäin aktiivisia avaamaan keskusteluja ja luomaan suhteita myös yhdistyksen ulkopuolelle. Heidän asiantuntemustaan ja osaamistaan jää ikävä, mutta onneksi hallitukseen saatiin tilalle myös kaksi uutta rautaista osaajaa, Minna Korpi ja Essi Lipponen. Odotan innolla yhteistyötä Minnan ja Essin, kuten koko jatkavan hallituksen kanssa.

Tulevan vuoden päätapahtuma tulee olemaan jälleen IR Day, joka järjestetään 5.10. Toivomme, että koronaviruspandemia olisi siihen mennessä tilanteessa, jossa täysimittainen livetilaisuus olisi mahdollista järjestää. Vaikka virtuaaliset kanavat nykyään toimivat hienosti, aito verkostoituminen on antoisinta kasvokkain. Pyrimme järjestämään pandemian alun jälkeen ensimmäisen livetilaisuuden syyskuussa, jolloin tavoitteena on päästä syömään rapuja yhdistyksen perinteiseen rapujuhlaan.

Kesäaika on yhdistyksessä hiljaisempaa, mutta meille kaikille IR-ammattilaisille muuten kiireistä raportointikaudella. Toivotan kaikille tsemppiä Q2-karkeloihin ja ennen kaikkea mahtavaa ja lämmintä kesää! Muistakaa lomailla ja ladata akkuja!

Tommi Järvenpää
hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.