Uutiskirje 4/2019

Puheenjohtajan tervehdys

Vuoden kolmannen neljänneksen tuloskausi alkaa olla takana ja Helsingin pörssissä käy tuuli kun useista yhtiöistä tehdyt ostotarjoukset ja jakautumiset/yhdistymiset etenevät. Yritysostojen tekijöillä on tässä korkotilanteessa edullinen rahoitusasema ja kasvua haetaan juurikin yritysostoin. Ulkomaiset sijoittajat ovat iskeneet silmänsä hyviin ja laadukkaisiin suomalaisyhtiöihin. Onneksi myös jokunen uusi listautuminen on odotettavissa.

Yhdistyksemme vuoden pääkoulutustapahtuma IR Day keräsi lokakuussa jälleen suuren joukon IR-ammattilaisia yhteen. Päivän monipuolinen ja antoisa ohjelma ja innostavat esiintyjät saivat kiitettävää palautetta, lisäksi kollegojen kanssa verkostoituminen ja ajatustenvaihto koetaan aina hyvin tärkeäksi. Jos haluat palata päivän esityksiin, on materiaalit käytettävissäsi yhdistyksen jäsensivuilla. 

IR-yhdistys haluaa edistää sijoittajasuhteiden ja talousviestinnän kehitystä Suomessa tukemalla ylempään korkeakoulututkintoon ja jatkotutkintoihin liittyvää, sijoittajasuhteita ja talousviestintää käsittelevää tutkimusta. Tänä vuonna saimmekin useita apurahahakemuksia ja näistä kaikki suoraan alaamme liittyvät työt tulevat saamaan tuen. Kuulemme näistä tutkimuksista lisää myöhemmin!

Vielä on vähän vuotta jäljellä, ja muutamia ajankohtaisia tapahtumia tulossa. Tarkista, että ne ovat kalenterissasi; aamukahvit CG-teemalla ja tietysti yhteiset jouluglögit Sijoitusanalyytikoiden ja Pörssimeklarien kanssa.

Loppusyksyn terveisin,

Marja Mäkinen
hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.