Uutiskirje 4/2021

Puheenjohtajan tervehdys

Koronaviruspandemia on jo puolentoista vuoden ajan muokannut monin tavoin myös sijoittajasuhdeammattilaisten työnkuvaa ja meihin kohdistuvia odotuksia. Me, IR:n ammattilaiset, olemme lyhyessä ajassa mukautuneet toimintaympäristöön ja kehittäneet uusia ratkaisuja poikkeuksellisiin oloihin. 

Rokotuskattavuuden alati parantuessa valo tunnelin päässä kajastaa onneksi jatkuvasti kirkkaampana. Uuteen normaaliin kannattaa kuitenkin viedä mukanaan monia korona-ajan parhaita oppeja. Olemme oppineet työskentelemään joustavasti virtuaalisessa ympäristössä ja pitämään aktiivisuuden korkealla uusia toimintamalleja hyödyntämällä.

Muun muassa näitä poikkeusaikojen parhaita käytänteitä esitellään IR-yhdistyksen vuosittaisessa päätapahtumassa IR Dayssä 5.10. Kiinnostavista caseista kannattaa ottaa rusinat pullasta ja soveltaa niitä omassa yhtiössä, oli kyseessä sitten poikkeusaika tai ei.

Ohjelman lisäksi korona vaikuttaa IR Dayhin myös siten, että emme valitettavasti tapaa kasvotusten. Se ei kuitenkaan vähennä verkottumisen ja arvokkaan tiedon jakamisen tärkeyttä – päinvastoin! Nyt jos koskaan on tärkeää hengähtää ja nostaa katsetta päivittäisen tekemisen yläpuolelle.

Toivottavasti näemme sankoin joukoin IR Dayssä! Luvassa on mahtava päivä ajankohtaista IR-asiaa kera viimeisen päälle toteutetun etätapahtuman.

Tommi Järvenpää
hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.