Uutiskirje 5/2015

Volatiliteetti nousussa

Syksy on käynnistynyt yhdistyksessä ja yrityksissä vauhdilla, ja volatiliteetin lisääntyminen pörssissa ei ainakaan helpota IR-ammattilaisten työtä.
Yhdessä Pörssin kanssa järjestetty Tulosvaroitus-workshop oli poikkeuksellisen suosittu, ja valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan.

Suurin osa tulosvaroituksista tyypillisesti ajoittuu vuoden viimeiselle neljännekselle, joten tilaisuuden ajoituskin lienee onnistunut hyvin.

Olen saanut olla Valmetin edustajana mukana järjestämässä suomalaista konepajareissua Kiinaan (ensin Konecranesin kanssa joulukuussa), ja nyt syyskuussa Koneen ja Wärtsilän kanssa. Järjestimme myös Kemiran CMD:n yhteyteen tilaisuuden Metsä Boardin kanssa. Olen vakuuttunut, että tälläinen yhteistyö on hyödyttänyt kaikkia osapuolia, ja siihen on varmasti paljon mahdollisuuksia. Myös analyytikot ja sijoittajat ovat antaneet näistä positiivista palautetta: Yhä harvempi sijoittaja on valmis matkustamaan vain yhden yrityksen vuoksi.

Kiina on mielenkiintoisempi ja tärkeämpi maailmantalouden ajuri kuin koskaan. Rami Vehmaksen tuleva esitys Kiinasta sijoittajan silmin kannattaa kuulla, tilaisuus on ensimmäinen yhteinen after work -tilaisuus analyytikko- ja meklariyhdistyksen kanssa. Tarkoitus on, että vastaavia tilaisuuksia järjestetään noin puolivuosittain jatkossa. Tilaisuus on myös hyvä mahdollisuus verkostoitua muun finanssiyhteisön kanssa.

Toivotan kaikille energistä Q3-raportointikautta!

Hanna-Maria Hekkinen
Hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.