Uutiskirje 5/2018

Puheenjohtajan joulutervehdys

Osakemarkkinoilla on nähty melkoista turbulenssia viimeisellä neljänneksellä kun talouden ja sijoittajien epävarmuus näkyy voimistuneina heilahteluina pörssikursseissa. Euroopassa Brexit ja Italiaa uhkaava velkakriisi, USA:n ja Kiinan kauppapoliittiset kamppailut mukaan lukien ilmastonmuutosta vastaan vaadittavat toimenpiteet ja muutokset regulaatiossa kaikki osaltaan tuovat huolta ja epävarmuutta talouteen ja sen kasvunäkymiin.

Meille IR-ihmisille syksy on ollut jälleen kiireistä aikaa lukuisine tapahtumineen, roadshow- ja konferenssimatkoineen, CMD-järjestelyineen ja useissa yhtiöissä tapahtumassa olevine yritysjärjestelyineen. Myös IR-yhdistyksen toiminta on ollut vilkaista; mm. lokakuussa järjestettiin suosittu ja antoisa koulutus- ja verkostoitumispäivä IR Day, paljon kiitosta saanut yhdistyksen ensimmäinen mentorointiohjelma saatiin onnistuneesti päätökseen, ja nyt vielä viimeisimpänä kokoonnuimme jouluglögeille yhdessä Sijoitusanalyytikoiden ja Pörssimeklareiden kanssa. Näin joulun lähestyessä toivon kaikille hetken hiljentymistä ja rentoutumista perheen, läheisten ja ystävien kesken, ja akkujen lataamista alkuvuoden raportointikauteen.
 
Yhdistys käynnistää heti alkuvuodesta jäsenistömme palkkatutkimuksen, jonka toteuttaa toimeksiantona Taloustutkimus Oy. Viimeksi tutkimus on tehty vuonna 2016. Toivomme tutkimukseen mahdollisimman aktiivista osallistumista, jotta saamme mahdollisimman kattavat ja varmasti kaikkia kiinnostavat tulokset. Jo heti tammikuussa on myös vuoden ensimmäinen jäsentapahtuma, tarkempia tietoja jäsenviesteissä ja tapahtumakalenterissa.
 
Lämmin kiitos syksyn aktiivisuudesta kaikille jäsenillemme! Tässä haluan kiittää myös toimeliasta hallitustamme mielenkiintoisten ja hyödyllisten tilaisuuksien ideoinnista ja suunnittelusta, sekä tietysti yhdistyksemme koordinaattoria järjestelyistä ja kaikesta avusta vuoden aikana!

Rauhallista joulunaikaa ja mitä parhainta uutta vuotta!! Nähdään ensi vuonna!

Marja Mäkinen
hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.