Uutiskirje 6/2015

Puheenjohtajan tervehdys

Vierailin joulukuun alussa Kapler Cheuvreauxin järjestämässä IR Summitissa Brysselissä. Tapasin tilaisuudessa mm. Saksan, Ranskan, Tanskan ja Bulgarian IR-yhdistysten aktiivijäseniä. Havaitsin, että haasteet ovat maasta riippumatta hyvin samanalaisia.

Vierailin joulukuun alussa Kapler Cheuvreauxin järjestämässä IR Summitissa Brysselissä. Tapasin tilaisuudessa mm. Saksan, Ranskan, Tanskan ja Bulgarian IR-yhdistysten aktiivijäseniä. Havaitsin, että haasteet ovat maasta riippumatta hyvin samanalaisia. Mielenkiintoista oli kuulla myös Saksassa toimivasta IR Clubista, jonka toiminnasta merkittävä osa oli verkossa: klubilla oli jo yli tuhat jäsentä. Aion itsekin liittyä IR Clubin jäseneksi, ja lisäksi minulle luvattiin varjojäsenyys bulgarialaisen IR-yhdistyksen Facebook-ryhmässä.

Yhdistyksen pitkäaikainen koordinaattori on ilmoittanut eläköityvänsä yhdistyksestä ja hänen tilallaan aloittaa Mervi Pohjoisaho vuodenvaihteessa. Kiitos Piritalle yhdistyksen ja jäsenten eteen tehdystä monipuolisesta työstä, ja Merville menestystä uusiin haasteisiin. Tammikuussa yhdistyksen toiminta käynnistyy Finanssivalvonnan kanssa järjestettävällä tilaisuudella, jossa käydään läpi regulaatiossa tapahtuvia muutoksia.

Tulokset YLE:n kanssa tehdystä kyselystä osavuosikatsausten keventämisestä on lisätty yhdistyksen nettisivuille kirjastoon > tutkimukset kohtaan: https://jasenet.firs.mosaic.fi/jasenisto/jasenisto_4_4.html

Hyvää joulun odotusta, ja menestyksekästä vuotta 2016!

Hanna-Maria Heikkinen
Hallituksen puheenjohtaja

Vain yhdistyksen jäsenet näkevät koko uutiskirjeen

Jos olet jäsen niin kirjaudu sivustolle. Voit myös hakea seuran jäsenyyttä.