IR-kurssit

Suomen IR-yhdistys järjestää vuosittain sijoittajasuhteiden ja talousviestinnän koulutuksen, IR DAYn. IR DAY korvaa aiemmin järjestetyt IR-perus- ja -jatkokurssin sekä NIRCin eli Pohjoismaisen IR Conferencen.

IR DAY -koulutuspäivä

IR DAY -koulutuspäivä järjestetään vuosittain yleensä syksyisin. Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka työssään ovat tekemisissä sijoittajasuhdetoiminnon kanssa. Kurssille ovat jäsenten lisäksi tervetulleita myös ei-jäsenet, esimerkiksi talous-, viestintä- tai lakiasioiden parissa työskentelevät.

Kenelle

- sinulle, joka tarvitset omassa työssäsi talousviestinnän ja sijoittajasuhteiden tuntemista käytännössä
- sinulle, joka haluat päivittää tietosi sijoittajaviestinnän uusimmista suuntauksista
- sinulle, joka haluat syventää tietämystäsi sijoittajaviestinnästä

Kurssin tavoitteet

- tunnet sijoittajasuhteiden pelikentän toimijat ja ymmärrät IR-toiminnon roolin finassiyhteisössä
- saat yleiskäsityksen pörssiyhtiön viestintää koskevasta sääntelystä
- tutustut analyytikoiden ja talousmedian odotuksiin
- perehdyt lähemmin yhteen tai kahteen sijoittajaviestinnän työkaluun
- verkostoidut oman alan kollegoiden kanssa
- saat ajantasaisen käsityksen ja ideoita, miten kehittää sijoittajaviestintää omassa yhtiössäsi

IR-yhdistyksen hallituksen tapahtumatiimi ja hallitus räätälöi IR DAYn ohjelman vastaamaan sijoittajaviestinnän ajankohtaisia teemoja.

Luennoitsijat

IR-peruskurssin luennoitsijat ovat ajankohtaisia sijoittajaviestinnän ammattilaisia sekä finanssiyhteisön ja median edustajia.

Hinta

IR-yhdistyksen hallitus määrittelee koulutuksen hinnan vuosittain. Aikaisempina vuosina koulutus on maksanut jäsenille 260 euroa ja ei-jäsenille 400 euroa. Mikäli täytät Suomen IR-yhdistyksen jäsenehdot suosittelemme liittymistä yhdistyksen jäseneksi, jolloin saat koulutuksen jäsenetuhintaan.

Ilmoittautuminen

Suomen IR-yhdistyksen jäsenet saavat viestin kun ilmoittautuminen avautuu. Ei-jäsenet voivat tiedustella paikkoja IR-yhdistyksen koordinaattorilta sähköpostitse firs@firs.fi .

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto on maksutonta.

Yhteistyömahdollisuudet yrityksille

Tapahtumassa on mahdollisuus sponsorointiin palveluntarjoajille, mutta paikkoja rajallinen määrä. Voit tiedustella mahdollisuuksia osoitteesta firs@firs.fi

IR DAY 2023 järjestetään 3.10.2023.